penelena1@gmail.com

Disclaimer:

Die Mailadresse wird im Zusammenhang mit einem Betrug (engl. = Scam) verwendet. Es ist daher nicht anzunehmen, dass eine seriöse Person den Schriftverkehr durchführt. Vielmehr ist davon auszugehen, dass Betrüger am Werke sind. Jede Kontaktaufnahme über diese Mailadresse ist gefährlich, wenn man sich nicht des tatsächlichen Inhalts und Vorgehens der Scammer sicher ist.

Sofern Bilder von Personen, meist von hübschen Frauen, zu sehen sind, so muss man unterstellen, dass diese Bilder im Internet gestohlen wurden. Die auf den Bildern zu erkennenden Personen sind nicht mit den Betrügern zu verwechseln. Die Betrüger (Scammer) nutzen diese Bilder unrechtmäßig.

Vorgang: 20566

Mailnummer: 1 (Mail-ID: 57838)

Goedemorgen, mijn naam is Elena!
Hoe voel je je?? Ik ben geïnteresseerd om je te ontmoeten. Ik stuur de foto direct zodat je mijn uiterlijk kunt herkennen!
Ik ben zesendertig jaar oud! Ik denk dat je een fatsoenlijk man bent..
Ik wil je waarschuwen dat ik geïnteresseerd ben in een man die droomt van een sterke relatie! Ik wil een man ontmoeten dezelfde leeftijd of ouder dan mijn leeftijd.
Die klaar is voor een relatie en perfect begrijpt wat hij wil van een vrouw.. Ik ben niet geïnteresseerd in eenvoudige flirten of virtuele romance!
Ik wil heel graag een sterke en langdurige relatie!! En ik zal mijn tijd niet verspillen met het spelen van games.
Als onze wensen samenvallen en voelt u hetzelfde, dan zal ik graag je antwoord zien!!! Vergeet niet uw portret bij de brief te voegen!! Elena

Mailnummer: 2 (Mail-ID: 57839)

Goedemorgen, ik wil mezelf meteen voorstellen, ik ben Elena!
Hoe is het met je? Ik ben geïnteresseerd om je te ontmoeten.. Ik stuur mijn foto s onmiddellijk zodat je mijn gezicht kunt herkennen!
Ik ben bijna 36,5 jaar oud! Het lijkt mij dat je een fatsoenlijk man bent!!!
Ik moet je waarschuwen dat ik op zoek ben naar een man die rijp is voor een relatie!!! Ik wil een partner ontmoeten die ouder is dan ik…
Wie is klaar is voor een serieuze relatie en heel goed begrijpt wat hij wil van het leven.. Ik ben niet op zoek naar licht flirten of virtuele romantiek!!
Ik droom van heel graag een sterke en langdurige relatie!!! En ik kan kostbare tijd niet verspillen ..
Als onze wensen samen en jij denkt hetzelfde, dan zal ik gelukkig zijn om uw bericht ontvangen. Vergeet niet een foto s bij de brief te voegen. Elena

Mailnummer: 3 (Mail-ID: 57840)

Hallo, ik ben een meisje met de naam Elena!
Hoe doe je??? Ik schrijf met een voorstel om je te communiceren! Ik stuur de foto meteen zodat je me kunt herkennen.
Ik ben een serieus meisje, ik ben bijna 36,5 jaar oud… Ik denk dat je een fatsoenlijk persoon bent!!!
Ik moet je waarschuwen dat ik op zoek ben naar een man die droomt van een serieuze relatie! Ik wil een man vinden die ouder is dan mijn leeftijd…
Die klaar is voor een langdurige relatie en heel goed weet wat hij wil . Ik ben niet geïnteresseerd in slechts flirten of virtuele romance!!
Ik droom van echt een sterke en langdurige relatie. En ik zal kostbare tijd niet verspillen playing games..
Als onze interesses samen en jij denkt hetzelfde, dan zal ik graag uw brief ontvangen. Vergeet niet uw foto s bij de brief te voegen!!! Elena